keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Kesä!

Aloitan jälleen tekstini pahoittelulla siitä, että viime päivityksestä on kulunut aivan liian kauan. Työrintamalla pitää kiirettä ja Hullunkurittoman perheen arjen pyörittäminen vie kyllä kaiken liikenevän vapaa-ajan. Kuvia olen kyllä ottanut paljonkin.

Jaa että mitäkö meille kuuluu? No vaikka mitä, mutta pelkästään positiivista!
Koirat nauttivat sydämensä kyllyydestä kesän lämmöstä, ja ne ovatkin aina ulkona, kun olemme kotona. Tosin aivan liian usein käy niin, että jos olemme itse sisällä, näky keittiön ikkunasta on tämä:



Oikeasti, meillä on toista hehtaaria maata ja metsää, missä koirat saisivat vapaasti juoksennella ja puuhastella, niin tuossa ne jumittavat, jos niiden seurana ei pihalla ole. Tihki rupeaa jopa komentelemaan.

Synttäreitäkin on juhlittu! Tempo täytti huhtikuussa 7 vuotta ja Joikulle tuli toukokuussa mittariin pyöreä 10. Synttärisankarit saivat tottakai asianmukaiset kakut. Joikulla piti olla tuplapohja, että kaikki kymmenen kynttilää mahtuivat.





Tihki ja herkku!
Tältä näyttää onnellinen koira - Tihki ja Maailman Hienoin Keppi!

Lappalaisakan karvanlähtöaika


Tihki vaihteeksi keppinsä kanssa

Tempon kanssa Tihki leikkii paini- ja hammasteluleikkejä

Jäätelökerjurit

Ehkä suurin uutinen tältä blogipimentoajalta on uusi perheenjäsen. Kesäkuun alussa Hullunkuriton perheemme muuttui vielä hieman hullunkurittomammaksi, kun vahvuuteen liittyi 6-vuotias mopsineiti Raisa. Raisan tarina ei ole mitenkään traaginen, vaan entisen omistajaperheen jouduttua olosuhteiden pakosta koirista luopumaan, Raisa matkasi meille halki Suomen. Itse en ole koskaan juurikaan pikkukoirista perustanut, ja mopsi rotuna oli minulle täysin outo. Raisa sujahti porukkaan todella kivuttomasti, muut koirat olivat kyllä ensimmäiset pari päivää aivan kuutamolla, että mikä tämä pieni ja röhkivä tyyppi oikein on. Raisa taas ei juurikaan muista koirista välitä, joten ne päätyivät elämään vain korrektia rinnakkaiseloa. Veikkaan, että koirat luulevat Raisan olevan vain ruma ja äänekäs kissa.
Raisasta riittäisi juttua vaikka omaan blogiin, mutta näin lyhykäisesti sanottakoon, että se on hulvattomin koirapersoona, minkä olen koskaan tavannut. En osannut arvatakaan, miten paljon hauskemmaksi elämämme muuttuisi mopsin myötä. Varsinkin Raisan.


Kesämopsi



Valpas vahti


Hieman ihmisuutisiakin tähän loppuun - minusta tuli kesäkuussa rouva. :)




3 kommenttia:

  1. Oikein paljon onnea tuoreelle rouvalle! Ja myös perheenlisäyksestä :) Aivan suloinen kesämopsi teillä on ♥

    VastaaPoista
  2. Kovasti onnitteluja rouvaantumisesta ja uudesta "lapsokaisesta" :D Aina yhtä ihanainen on Tihki ja kumppanit <3 Leppoisia kesäpäivän jatkoja teille kaikille :) Päivityksiä kyllä jaksetaan innolla aina lukea, jos vaan teitillä aikaa riittää :)

    VastaaPoista
  3. Onnea Rouvalle ja Herralle ja tietysti uudelle ihastuttavalle perheenjäsenelle, On ihana kuulla taas pitkästä aikaa teistä -kiitos

    VastaaPoista