tiistai 26. marraskuuta 2013

Vihdoinkin vapaapäivä!

Huh, meneepäs aika vauhdilla! Tässä on hurahtanut pitkä pätkä töissä ilman vapaapäiviä, ja tämä blogin päivittäminen on häpeäkseni jäänyt ihan taka-alalle. Ihania kommentteja tänne on lukijat jättäneet, ne ovat lämmittäneet mieltäni, ja olen ne kyllä kaikki lukenut. Kiitos edelleen!

Pitää ihan miettimällä miettiä, mitä kaikkea on tapahtunut sitten viime päivityksen.

Tihkin rohkeuden kehitys on ehkä jonkin verran hidastunut. Olen esimerkiksi pikkuhiljaa siirtänyt Tihkin ruokakuppia poispäin olohuoneesta, ensin kynnyksen luo, sitten kynnyksen yli ja siitä pikkuhiljaa hilannut sitä eteistä pitkin. Viimeisen muutaman päivän aikana Tihki ei ole uskaltanut mennä syömään, jos kuppi on ollut kovinkin kaukana, ja olen sen joutunut siirtämään takaisin kynnyksen lähelle. Yhä edelleen se kyllä rupeaa piipittelemään olohuoneessa, kun kuulee, että ruokakuppien täyttö on meneillään, mutta ei silti uskalla tulla olohuoneesta pois. Ainoa tilanne, missä se sieltä poistuu, on uloslähtö.

Pieniä valonpilkahduksiakin onneksi on. Muutamana aamuna Tihki on selvästi saanut pieniä hepuleita aamupissalle lähtiessä. Hyvin pieniä, ja hyvin tihkimäisiä, mutta hepuleita kuitenkin. Se säpsyilee korvat takaviistossa eteisessä silminnähden intopiukeana, kunnes muistaa, että pitikin jänskättää. Ne on niitä hetkiä, kun se oikea Tihki sieltä aran koiran kuoren alta pilkistää, ja jotka antavat toivoa, että Tihkistä vielä jonain päivänä tulee Onnellinen Koira. Hassuna yksityiskohtana mainittakoon, että sohvalle Tihkin kanssa ilmestyy aina pehmoleluja, ja veikkaan, että Tihki ne itse sinne kantaa.

Eräänä päivänä A:n tullessa töistä kotiin, oli vastassa oikea vahtikoira! A sai kuvattua olohuoneen ikkunan läpi salaa videopätkän, missä Tihki seisoo nojatuolilla ja haukkua louskuttaa oikein komeaa vahtihaukkua. Onneksi asutaan maalla, niin ei tarvitse pelätä naapurisovun puolesta.

Videoista puheen ollen, sain vihdoin ja viimein videolle, kun Tihki heiluttaa häntää:




Tihki ekaa kertaa yläkerrassa, turvana Kössi

Enää ei tarvitse pelätä <3


9 kommenttia:

  1. Tuossa viimeisessä kuvassa on niin ihana pieni onnellinen koira ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on <3
      Tihki oli leffaseurana, kunnes nukahti viereeni ja unissaan sitten oikoi itsensä vähän mukavampaan asentoon. Ilmeisesti unet olivat makoisat, sillä siinä se ynisi ja sätkytteli tassujaan.

      Poista
  2. Miten te saitte Tihkin yläkertaan? Tuo viimeinen kuva kyllä on niin <3

    VastaaPoista
  3. Täällä taas Tihki-fanclub koolla; se on sitten ihana. Miten suhtaudut esim. Serene UM -tabletteihin ja mikä se feromonihaihdutin nykyään onkaan nimeltään, siis entinen Dap? Oliskohan niistä yhtään apua pikku Tihkiäisen rentouttamisessa? Tiiätkö muuten mitä Tihki tarkoittaa? (yksi hullu kysyy enemmän kuin kymmenen viisasta ehtii vastata vai miten se meni)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Serene-UMeja meillä itse asiassa taitaa jossain ollakin, kun aikanaan niitä Tempon eroahdistukseen kokeilin. Dapistakin voisi olla hyötyä, pitänee kokeilla sitä ainakin siinä vaiheessa, kun muutetaan uuteen kotiin. Dap meillä oli Joikulla pentuaikana käytössä, kun sillä oli tapana tuhota kaikkea irtainta. Söi sitten, mokoma, Dapin suoraan seinästä.

      Poista
  4. Ihanaa, kun Tihkillä on ihminen joka saa hänet heiluttamaan häntää. Itku meinaa tulla, kun katsoo herkän Tihkin hännänheilutusta ja omistajan sydämellistä kohtelua! Kiitos!

    VastaaPoista
  5. Heh, Elmeri silleen ihan vahingossa päätyi videolle kans :)

    Tsippadippadaa, oon täällä muuten hienona minäkin :D

    VastaaPoista